Nagyon lefogyott Lang Györgyi..videóban üzen mindenkinek


Nagyon lefogyott Lang Györgyi..videóban üzen mindenkinek



Lang Györgyi tavaly év végén kapott agyérgyörcsöt és bár állapota egyre rosszabbodik, ő mégsem hagyja magát, Falusi Mariannal lelkesen vezetik a Klubrádióban műsorukat. Egy új videóban mesélték el, miért szeretnek a rádióban dolgozni.

Lang Györgyi tavaly év végén kapott stroke-ot, azóta keveset lehetett tudni az állapotáról, teljesen visszavonult a nyilvánosság elől, ám most kiálltak a Klubrádió mellett, ahol évek óta műsoruk van. A Pa-dö-dő párosa másfél perces videóval jelentkezett.



“Jelenleg nagyon büszke vagyok, mert a nyári szünetben csak mi voltunk itt” – mondja Lang Györgyi, aki tavalyi strokeja után nehezen formája a szavakat.


Falusi Mariann szerint, nagyon fontos, hogy a rádió naprakész, és, hogy a kultúrában is megpróbálnak olyan híreket hozni, aminek örülnek a rádióhallgatók.


Jó itt dolgozni, mert érezzük azt, hogy szeretnek minket, hogy szükség van arra, amit csinálunk. Jó itt dolgozni, mert független a rádió, és nem a kormánymédia elkötelezettje, jó itt dolgozni, mert ezt hallgatják a barátaink” – mondta Mariann. “És mert közel van otthonhoz…” – vette át a szót Lang Györgyi.