Tóth Andi lehet az az énekesnő, akit bedrogozva vittek a kórházba? Baukó Éva kitálalt - frissítve


Tóth Andi lehet az az énekesnő, akit bedrogozva vittek a kórházba? Baukó Éva kitálalt - frissítve



Úgy hírlik, Tóth Andit súlyos állapotban vitték kórházba - írta a Promotions.hu.


Egy magyar sztárénekesnőt csütörtökön mentővel és rendőri kísérettel szállították egy budapesti kórházba. Az ügyben rendőrségi eljárás indult. A Blikk nem nevezte meg a sztárt, de a Promotions.hu igen. A lap azt írja, hogy Baukó Éva nevezte meg Tóth Andit egy zárt Facebook-csoportban. Az Origo kereste az énekesnő menedzsmentjét, de egyik telefont sem vették fel. A koncertszervezőjét, Tóth Istvánt elértük, ő kérdésünkre tagadta, hogy Tóth Andiról lenne szó.


Az érintett sztárénekesnő erősen kábult állapotban került kórházba, ahol azonnali ellátásban részesült, majd toxikológiai vizsgálatnak vetették alá. Ez utóbbi a szervezetében kokaint mutatott ki, amelyet a drogozó sztárok legkedveltebb kábítószereként tartanak számon - írta a Blikk.


Frissítés: a Promotions.hu frissítette a cikkét, eszerint a lapnak Tóth Andi menedzsere azt mondta, nem róla van szó, az énekesnő egész nap stúdióban volt.

Frissítés 2: Tóth Andi este az Instagramra kitett egy fényképet, amin egy stúdióban ül. A kórházba szállításáról szóló hírt ugyanakkor nem kommentálta.