Újra felbukkant!!! Közel 170 kilóra hízott Friderikusz Sándor! A hasát nézzétek…..


Újra felbukkant!!! Közel 170 kilóra hízott Friderikusz Sándor! A hasát nézzétek…..



Ritkán bukkan fel nyilvános eseményen Fridi, Verebes István új könyvének tegnapi bemutatójára azonban megjelent. Igaz, most is mindent megtett azért, hogy ne keltsen feltűnést: napszemüvegben és baseballsapkában érkezett. Mégsem ez az esetlen álca őrizte hatásosan az inkognitóját, ha­nem az, hogy szinte a felismerhetetlenségig meghízott. 


Szemlátomást nehezebben mozgott, kevésbé tűnt energikusnak, mint korábban. Miután leült, a következő több mint egy órában feszült figyelemmel követte a színpadon történteket, ám látszott rajta, nehezen viseli a túlsúlyával járó levegőtlenséget a József Attila Színház aulájában, feszengve fészkelődött a más testalkatra méretezett széken,írja a bors


A jojóeffektus azonban ha­marosan újra elérte: a TV2 Sztárban sztár, illetve Az ének iskolája című műsorában újfent jelentős súlyfelesleggel jelent meg, az Összezárva Friderikusszal idején pedig szemmel láthatóan megdöntötte saját súlyrekordját. Sándor ezután az ATV-n tűnt fel, ahol újra jó pár kilótól megszabadulhatott, bár rossz nyelvek szerint ez csak a fekete háttérnek és a sminkesek, stylistok varázslatának köszönhető illúzió volt.