Amerikai kommandósok verték le a kidobókat egy budapesti belvárosi kocsmábanA deszantosok nagyon agresszívan léptek fel a verekedés során, kábé mindenkivel szemben.


Az Instant-Fogas kocsmában pár napja kirobbant verekedés során egy speciális kiképzésű NATO alakulat tagjai mentek ölre külföldi turistákkal – írja a Metropol. Az amerikaiak állítólag különleges kiképzésük elemeit is bevetették a bunyóban, de úgy, hogy

a kidobók sem nagyon tudtak velük mit kezdeni.

A verekedés során több súlyos sérülés történt, végül a kiérkező rendőrök vitték be az erőszakosan fellépő, dulakodó katonákat, akik állítólag speciálisan kiképzett amerikai deszantosok voltak. A szórakozóhely alkalmazásában álló

Hirdetés


biztonságiak semmit nem mondanak az ügyről.

A VII. kerületi rendőrkapitányság a Központi Nyomozó Főügyészséghez irányította az újságírót, ahol a következő tájékoztatást kapta:


„Az ügyben minősített garázdaság bűntette miatt a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészségen van folyamatban nyomozás. Az ügyben gyanúsítotti kihallgatás nem történt és személyi szabadságot érintő kényszerintézkedés elrendelésére sem került sor. Tájékoztatom továbbá, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint súlyos sérülést az ügyben senki nem szenvedett. Más adat a büntetőeljárás eredményessége érdekében jelenleg nem közölhető.”