Ha Kulcsár Edina nincs otthon G.W.M nem eszik. Megvárja, hogy ételt tegyenek elé az asztalra


Ha Kulcsár Edina nincs otthon G.W.M nem eszik. Megvárja, hogy ételt tegyenek elé az asztalraGáspár Bea megkérte Kulcsár Edinát, tanítsa meg a rappert arra, hogy akkor is egyen, ha épp Kulcsár Edina nincs otthon.


Azok, akik abban bíztak, hogy Kulcsár Edina és G.w.M. kapcsolata hamar tönkremegy, nagyobbat nem is tévedhettek volna. Olyan erős közöttük a szerelem, hogy együtt szeretnének megöregedni, és az első közös gyermeküket várják.


Ritka, amikor két ember ilyen gyorsan lép szinteket, már az is meglepetés volt, hogy nagyon hamar közös tetoválást csináltattak. Ezzel is csak azt erősítették meg, hogy ami közöttük van, az megismételhetetlen, és elválaszthatatlanok.


Hirdetés


A korkülönbség sem okoz problémát, hiszen a rapper fiatalabb, mint a szépségkirálynő, akinek két gyermeke született Csutitól. G.w.M.-nek ugyancsak két gyereke van a korábbi párjától, aki kapcsán nem kevés hírt lehetett olvasni a sajtóban, hogy milyen jelenleg a kapcsolatuk.


G.w.M. és Edina is élete szerelmeként tekint egymásra, minden tökéletes közöttük, amivel erőt adhatnak azoknak, akik már kevésbé hisznek az igaz szerelemben. Márpedig létezik, csak ki kell tartani, és nyilván a szerencse is szerepet játszhat ebben az egészben.


G.w.M.: „De jó, hogy nem asszonynak születtem”

Mióta a rapper Edina társa, sokkal többet szerepel a médiában, most épp a Hal a tortán új évadában tűnt fel. Kiderült többek között az is, hogy addig nem is eszik, amíg Edina nincs otthon, de még akkor sem falatozik, ha nem ül le hozzá.