Lakatos Márk úgy beolvasott Marics Petinek, hogy Szikora Robi is kapott belőle


Lakatos Márk úgy beolvasott Marics Petinek, hogy Szikora Robi is kapott belőle



Mondhatjuk, hogy Lakatos Márk az ország legstílusosabb megmondó embere, hiszen a mókás, beszólogatós TikTok videóit rengetegen nézik, ráadásul folyton feltörli a padlót a különböző celebekkel. Nemrég például Majkának és Pápai Jocinak ment neki, amiért szerinte az új, „Barokk” című slágerüknek semmi köze a konkrét barokkhoz – sőt, burkoltan le is butázta őket emiatt, ezt pedig már Majka sem bírta szó nélkül hagyni:



Lakatos Márk a minap is készített egy TikTok videót, amiben arra reagált, hogy milyen sokan betámadták nemrég az ismert influenszert/TikTokert, az Amerikában élő Forstner Csengét, amiért az egyik videójában egyesek szerint furcsa akcentussal mondta, hogy „fehércsokis shékeneszpresszou”. A stylist bevédte a fiatal hírességet, de közben sikerült úgy kigúnyolnia a VALMAR énekesét és Tóth Andi kedvesét, Marics Petit, hogy még Szikora Robi is kapott belőle.



„Figyeljetek! Valamit magyarázzatok már meg nekem: azok, akik teljesen ki vagytok borulva a Forstner Csenge angolos kiejtésén, a »shékeneszpresszou«-tól, és ontjátok a kommenteket, vajon mit szóltok ahhoz az affektáláshoz, amit mondjuk a Marics Peti végez? Tehát, ez az »annyira laza vagyok, hogy már azt sem tudom, hogy beszéljek«... Basszus! Ez nem ugyanaz? Csak nem angolos, hanem Szikora Robis. Mind a kettő rendben van. Egyébként a Csenge is affektál egy picit, a Marics is affektál, én is affektálok, de miért kell ezért pont a Csengét kipécézni?”


– mondta Lakatos Márk.


Lehet, hogy jó helyről érkezett Lakatos Márk megnyilvánulása, de közben azért mégis odaszúrt Marics Petinek az affektálásért, mielőtt elmondta, hogy emiatt nem kéne másokat bántani – szóval kicsit vegyes a stylist mondanivalója és üzenete, de azért talán jobb lenne megfogadni a burkolt tanácsát, és nem beszólni ilyesmi miatt senkinek.