Miközben Tóth Gabi Rolexben pózol, a férje közli, hogy albérletben élnek, és nem százmilliomosok


Miközben Tóth Gabi Rolexben pózol, a férje közli, hogy albérletben élnek, és nem százmilliomosokHozzáteszi: szerinte minden nagy fesztivál állami pénzből valósul meg, feleségét mégsem hívják egyikre sem.

Puzsér Róberthez intézett egy nagyon hosszú posztot Krausz Gábor az Instagramon. Tóth Gabi férje több mindenre is kitért azokból az állításokból, amiket a kritikus megfogalmazott velük szemben az elmúlt időszakban. Azt is mondta, a médiában kialakult egy kép a Krausz-Tóth házaspárról, ami szerinte köszönőviszonyban sincs a valósággal.


Hirdetés


Ezt az emberek, akik velünk személyesen találkoznak, gyorsan felismerik. Amióta együtt vagyunk a feleségemmel, albérletben élünk, spórolunk, mert szeretnénk saját otthont magunknak és a kislányunknak. Reméljük, hogy az álmunk rövidesen valóra válik, de ehhez, ugyanúgy, ahogy sok más családnak, nekünk is hitelre lesz szükségünk. Ennyire vagyunk százmilliókkal kitömve, ahogy azt ő és még néhányan állítják. Csendben jegyzem meg, minden nagy fesztivál jórészt állami pénzből vagyis közpénzből valósul meg. Akkor ezek szerint mindenki , aki ott fellép a NER kegyeltje? A feleségem például 17 éve egyiken sem kapott még lehetőséget

– írja posztjában a séf.