Se a karácsonyt, de még a szilvesztert sem töltheti otthon a drogvádakkal bezárt Herczeg Zoltán..Még a párja sem látogathatja..


Se a karácsonyt, de még a szilvesztert sem töltheti otthon a drogvádakkal bezárt Herczeg Zoltán..Még a párja sem látogathatja..



Minden létező módon elvágták a külvilágtól Herczeg Zoltánt, egy ember - az ügyvéde - léphet vele kapcsolatba kizárólag. 


Úgy lehet tudni, hogy az ügyészség újabb 3 hónappal hosszabította meg az előzetes letartóztatását az ismert divatgurunak, akit még a saját családtagjai sem látogathattak meg..


Úgy tudni, hogy egy négy fős cellában van, a barátnője hiányzik neki a legjobban, és vádalkut ajánlottak neki, amit nem fogadott el - árulta el, egy a neve elhallgatását kérő közeli ismerőse. 


Kerestük a divatguru párját, Mariann szomorúan erősítette meg az információinkat.


- Sem én, sem a szülei nem látogathatjuk. A döntésről tájékoztatott az ügyészség, ám indoklást nem kaptam, így nem tudom, mi áll a háttérben, az azonban biztos, hogy két hete nem beszélhettem Zolival. Csomagot lehet neki küldeni, de fényképet például nem. Csak remélni merem, hogy jól van, és hamarosan túl leszünk ezen az egész borzalmon – fogalmazott Mariann.



A Blikk megkeresett egy az ügytől független ügyvédet, hogy megtudjuk, mi oka lehet a kapcsolattartás visszavonásának. Dr. Kaposi Gergely általánosságban elmondta, több körülmény is vezethet oda, hogy az ügyészség úgy dönt, nem engedélyezi a további kapcsolattartást egy vagy akár több személlyel.


- Okozhatja ezt az, ha az illető megszegi a kapcsolattartás szabályait, például átadja a telefont egy olyan személynek, aki nem hivatalos kapcsolattartó. De felmerülhet menet közben is olyan körülmény, ami miatt az ügyészség úgy dönt, hogy a kapcsolattartás veszélyezteti valamilyen módon a nyomozás érdekeit - közölte a szakember.