Stohl András a színfalak mögött omlott össze, és tört ki zokogásbanA színész kegyetlen őszinteséggel mesélt több évvel ezelőtti balesetéről. Elárulta: akkor úgy érezte, a karrierje is kettétört. Stohl András magánéletében és karrierjében is hatalmas törést jelentett, amikor 2010-ben Fót közelében balesetet okozott, melynek következtében később 10 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték. Végül öt hónapot kellett a rácsok mögött eltöltenie, jó magaviselettel szabadult, a történtek azonban érthetően rendkívül mély nyomot hagytak benne.


Stohl András színész-műsorvezetővel Kadarkai Endre beszélgetett Szavakon túl című műsorában, amelyben népszerű színészek, zenészek, televíziósok vallanak önmagukról.


Rettenetesen sajnálom, ami történt, és nagyon szégyellem magam– mondta akkor Stohl András, aki a színházból hazafelé, Fótra tartott, amikor megtörtént a baj.– Ami velem történt, az elkerülhetetlen volt. Ha nem akkor történik, akkor megtörtént volna később, és ha nem így, akkor rosszabbul... – mondta a balesetről Stohl András, aki elárulta, hogy a baleset miatt elvesztette az X-Faktor vezetését, és a Tűzvonalban-t, amit rettenetesen bánt.Ami pozitív érzetet adott az azt volt, hogy senki nem fordult el tőlem.A legnehezebb pillanatokról így vallott:


A baleset utáni első színpadra lépéskor a közönség szemébe kellett nézni. Na, az kemény volt. Amikor kijöttem akkor volt zokogás, meg összeomlás, meg minden...