Suzy őszinte vallomása: Még mindig hiányzik, ha rá gondolok, a szívem összefacsarodik


Suzy őszinte vallomása: Még mindig hiányzik, ha rá gondolok, a szívem összefacsarodik



A mulatós királynő, Suzy köztudottan családcentrikus édesanya, emellett a kevés barátját és a szeretteit féltőn óvja.



A Mindenszentek és halottak napja közeledtével az énekesnő is végigjárja a temetőket, ahol elhunyt családtagjai és szerettei pihennek.

 

- Már Mindenszentek előtt elkezdjük a családdal a temetőket végigjárni, mert a napján nem lenne rá időnk. Vidékre is mennünk kell, sajnos az elmúlt években is értek bennünket veszteségek. Halottak napján mindenkinek külön gyújtok gyertyát, akik az életemben fontos szerepet töltöttek be - mondta Suzy, aki nemcsak családtagjainak emlékét őrzi a szívében, de mindig külön gondol a négylábú társaira is, akik már nem lehetnek vele.


- Lassan két éve veszítettem el Picit, a tacsimat. Nekem a kutyák is olyanok, mint a gyermekeim, Benjit most is egyszerűen csak "fiamnak" hívom. Lehet, hogy hülyének néznek emiatt az emberek, de nekem ők annyi szeretetet adnak, hogy azt elmondani nem lehet, nekem ők ugyanúgy családtagok, mint az ember-családom tagjai. Pici is még mindig nagyon hiányzik, amikor csak rá gondolok, nem tudom könnyek nélkül végignézni a közös fotóinkat. Sosem felejtem el, mindig itt lesz ő is a szívemben, ahogy mindegyik kutyusom, akik már nincsenek velem.