Zalatnay: megérdemlem a Kossuth díjat, letettem annyit már az asztalra.Zalatnay Sarolta sztárvendégként tért vissza tegnap este a képernyőre, ugyanis DR BRS-sel adott elő közösen egy produkciót a Sztárban Sztár leszek! élő adásában. A fellépésük előtt Gelencsér Timinek elárulta, mit is jelent számára az, hogy végre Kossuth-díj-jelölést kapott.


Mint arról már írtunk korábban, tegnap este az ötödik élő show-val folytatódott a Sztárban Sztár leszek! műsora. A nézők szavazatai alapján végül a negyedszer is veszélyzónába kerülő Molnár Sanyinak kellett búcsúznia a versenytől. Gelencsér Timi kivételesen a Dancing with the Stars után a tehetségkutatóban is felbukkant, ugyanis ezúttal ő készítette a háttérműsorhoz a tartalmakat, így DR BRS-sel és Zalatnay Saroltával is interjúzott. Utóbbi nemrég Kossuth-díj-jelölést kapott, ami miatt a műsorvezető is gratulált az énekesnőnek, majd megkérdezte, mit jelent ez számára.

Mindent. December 14-én leszek 75, és az én generációmban már az összes kollégám megkapta. Én nem vagyok irigy, nem arról van szó, de letettem annyit a magyar zenéért 16 éves koromtól, hogy ezt megkaphatom. Nagyon örülök neki

- jelentette ki Zalatnay Cini.