Döntött Árpa Attila, őt választotta a Nagy Ő:megvan a győztes


Döntött Árpa Attila, őt választotta a Nagy Ő:megvan a győztes



A TV2 A Nagy Ő műsorában heteken át tartó izgalmas pillanatok, nem várt, meghökkentő fordulatok, drámák és persze temérdek romantika után végre kiderült, a nyergesújfalui lovászlány, Timi nyerte el Árpa Attila szívét.


Döntött Árpa Attila, őt választotta a Nagy Ő:megvan a győztes


A produkció keretein belül Attilának lehetősége volt arra, hogy válasszon a döntőben maradt két lány közül, ám azt is megtehette volna, hogy nemet mond nekik, és tovább folytatja eddigi agglegényéletét. Nem így tett! A 19 gyönyörű lány közül Timi lett az abszolút győztes, mivel a 32 éves szőke szépség nemcsak hogy belopta magát a színész szívébe, hanem egyenesen az ujjai köré csavarta.


Lovak és a motorok szerelmese


Ez bizonyos szempontból várható volt, hiszen Timi kapta az első csókot, elnyerte az első randit, és már a beköltözéskor bebizonyította, hogy egy igazán belevaló nő, aki a lovak és a motorozás szerelmese, akárcsak a kiszemeltje.



Más tekintetben viszont a műsor bizonyos pontjain igencsak rezgett a léc. Attila gyakran csalódott, amikor hiába várta, hogy megnyíljon neki és kimutassa az érzelmeit, Timi bizalma pedig megrendült benne, amikor megtudta, hogy a macsó más lányokkal is csókolózott.


„Nem gondoltam volna, hogy már itt tartunk”