Drámai titkok derültek ki Friderikusz Sándor magánéletéről


Drámai titkok derültek ki Friderikusz Sándor magánéletéről



Korábban sosem hallott, drámai részletek derültek ki Friderikusz Sándor magánéletéről. A tévés mindig is féltve őrizte privát életét, egyik legjobb barátja, Rangos Katalin azonban bepillantást engedett abba, hogyan is él az Életünk története műsorvezetője. ár szinte mindent tudhatunk, magánéletét mindig féltve őrizte.

Rangos hosszú évtizedek óta jó barátságot ápol  Friderikusszal. Annak idején  a rádióban ismerték meg egymást, ahol 12 évig dolgoztak együtt. A  Prima Primissima-díjas újságíró, aki egy ideig együtt is lakott a tévéssel, részletesen beszélt   arról is, hogy Friderikusz azért is igazolt át a '90-es években a televízió világába, mert olyan ismertségre vágyott, amelyet a rádió nem tudott neki megadni. Nagyratörő vágyai és újító tervei voltak. 


„Én már férjes, gyerekes asszony voltam, de amikor megszűnt az albérlete, a férjemmel teljes egyetértésben mondtuk, hogy jöjjön hozzánk, aludjon nálunk. Sokat mesélt a gyerekkoráról, arról, hogy elváltak a szülei, s az édesapjával már alig találkozott, szinte nem is ismerte, az édesanyját viszont imádta, nagyon szoros volt a kapcsolatuk. Az édesanyja egyedül nevelte, egy fizetésből.  Nem azt mondom, hogy szegények voltak, inkább úgy fogalmaznék – Sándor is így mondaná –, hogy kiszámítottan éltek.


Az anyukája örökké számolt, hogy mire telik és mire nem.

Összeszorult a szívem, amikor azt mesélte, mi mindent nem kapott meg, ami a többi gyereknek megvolt. Ő azonban sohasem követelőzött” – mesélte a Best magazinnak Rangos, akinek szavait a femcafé.hu idézte.