Evelin 8,8 milliót nyert a Szerencsekerékben, és nem ajánlotta fel egyetlen alapítványnak se, pedig milliomosok


Evelin 8,8 milliót nyert a Szerencsekerékben, és nem ajánlotta fel egyetlen alapítványnak se, pedig milliomosok



Ez aztán a tudás és a szerencse! A TV2 Szerencsekerék című műsorában 8,8 millió forintot nyert Gáspár Evelin, amely a játék történetének eddigi legnagyobb nyereménye. Az influenszer szinte el sem akarta hinni, hogy ennyi pénzt sikerült hazavinnie, de nagyon örül, hiszen a mostani gazdasági helyzetben neki is jól jön ez az összeg.


Gáspár Győző nagyobbik lánya a játék elején nagyon izgult, ezért kezdetben elég nehezen ment neki, a párja azonban mint mindig, most is segítette és biztatta őt.


– A forgatás közti szünetben Attila mindig odajött hozzám, megnyugtatott, támogatott és erőt adott. Így egyre inkább el tudtam magam engedni, és koncentrálni a játékra. Neki is köszönhető, hogy ennyi pénzzel távozhattam – kezdte a Blikknek Evelin, aki nem tagadja, nagyon jókor jött nekik ez az összeg.


– Az adást korábban vettük fel, éppen akkor, amikor anyagilag egy nehezebb időszakot éltem át. Nem volt nagyon tévés felkérésem, és a reklám is jóval kevesebb volt. Ez viszont egy jó lehetőség volt arra, hogy egy kis plusz pénzhez jussak. A játék során rábíztam magam a Jóistenre, ő pedig megadta nekem, amire vágytam. Úgy fogtam fel, mint egy ajándékot, és visszaigazolást arra, hogy jó úton járok.


Az idősebb Gáspár lány már azt is tudja, mire szeretné költeni a közel 9 millió forintos nyereményét. Egy kis részét új telefonra, valamint a párjával egy közös utazásra fordítja, a többit viszont félreteszi a nehezebb időkre.


– Nem titkolom, hogy abból élek, amit a szereplésekért és a közösségi oldalamon lévő reklámokért kapok, változó, hogy mikor mennyi a bevétel. Vannak jobb és rosszabb hónapok.


Jelen helyzetben pedig mindenki nehéz időket él, én is nagyon meggondolom, hogy mire költök. Nekünk például most az üzemanyag luxuskérdés lett, hiszen nagyon megugrott az ára, mi pedig sokat jövünk-megyünk kocsival. Eddig kéthetente jártunk Budapestről haza a családomhoz Salgótarjánba, és a párom szüleihez Nyíregyházára. Most ez redukáltuk havonta egy hétvégére, hiszen így is 60-70 ezer forintra jön ki a benzin az ötszáz kilométeres úton. Ilyen kiadások mellett jól jött a nyereményem