Fiatalság, a követelőzés megy meg a rongyrázás? A szüleitek meg eközben 3 munkahelyen dolgoznak, hogy..


Fiatalság, a követelőzés megy meg a rongyrázás? A szüleitek meg eközben 3 munkahelyen dolgoznak, hogy..

“Ahogyan a mai fiatalok kihasználják a szüleiket, azért az mi nem mertük volna megcsinálni…követelőztök??? Mire fel gyerekek? Mit tesztek az asztalra??? Hazudni profin tudtok….tízesével buktok az iskolában…boldogtalanok vagytok…csak a menő tárgyakat és a divatos ruhákat követelitek a szüleitektől…otthon eljátsszátok a mintagyereket és közben hátba-támadjátok az ősöket ha nem kaptok meg valamit??


Szinte minden tíz év felettinek mobiltelefon kell meg pléjsztésön??? Az Édesanyátokat nem tisztelitek mert próbál nevelni benneteket??? Az iskolába divatbemutatót rendeztek?? Hajsütő vassal jártok suliba?? Buszra nem szálltok mert az ciki??? Mint egy felnőtt úgy öltözködtök a szüleitek véres verejtékes munkájának gyümölcséből??? Élősködtök amíg csak lehet mert önállóan levegőt nem tudtok venni….Beszélni és fogalmazni képtelenek vagytok….szlengekben beszéltek…a kenyérpirítón keresitek a windows gombot…

A sok kis tarajos meg férfinak képzeli magát mert a taft tart a fején??? Sunyiba cigiztek, drogoztok, amikor senkivel nem beszéltetek róla???

Semmi nem érdekel benneteket csak a magamutogatás a focista majmok a celebzimánylindák,és a luxus… és kérdezem tőletek miből akarjátok majd magatoknak megteremteni a luxust ha a szüleitek már nem élnek??? És mit adtok Ti a szüleiteknek???

A kivételektől itt kérek elnézést…. én nem sokat ismerek….

Ha rajtam múlna visszahoznám a pofán vágást az iskolába, hogy tudjátok milyen a boldog gyerekkor… meg az iskolaköpenyt… na azzal páváskodjatok…

És igen, mi is rosszak voltunk! De volt büntetés, és elgondolkodtunk!”