Győzikét csukhatták börtönbe a minap történt közúti razzia után?


Győzikét csukhatták börtönbe a minap történt közúti razzia után?



A vezetői engedélyét ráadásul azért vonták be, mert annyi büntetőpontja gyűlt össze, hogy amiatt elvették a jogosítványát. 

A Nógrád megyei hírportál megkereste az ügyben a Balassagyarmati Törvényszék sajtótitkárát, Bárány Dávid elmondta, hogy december 14-én valóban történt egy bíróság elé állításos eljárás, amiben egy salgótarjáni férfivel szemben engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt 3 nap elzárást, 300 ezer forint pénzbírságot és 3 hónap járművezetéstől eltiltást szabott ki a Salgótarjáni Járásbíróság szabálysértési ügyekben eljáró bírósági titkára. Hozzátette, fellebbezés hiányában a bíróság döntése jogerőre is emelkedett - írja a nool.hu.


A rendőrök előállították az illetőt, majd az eljárás alá vont személy 3 nap időtartamra a fogdára került. Ezt a kényszerintézkedést visszatartás jelleggel alkalmazták a rendőrök.

Mint azt a sajtótitkártól megtudtuk, a fogdán eltöltött 3 napot a bíróság jóváhagyta, így ezt már nem kell újra letöltenie. Ha azonban a következő 3 hónapban volán mögé ül, úgy már jóval szigorúbb büntetésre számíthat és akár 1 évre is börtönbe kerülhet.


A közismert férfit telefonon érte el a nool.hu. Nem cáfolta ezeket az információkat, de határozottan elzárkózott attól, hogy bármit is nyilatkozzon az ügy kapcsán.


A Bors felhívta a Gáspár testvéreket is, hogy kiderítse kiről lehet szó.


A Nógrád megyei hírességek közül elsők közt Gáspár Zsoltit érték el:


Hallottam az esetről, de tisztáznám: nem én vagyok az!

Engem amúgy is sofőr szokott hozni-vinni – szögezte le a tévés személyiség. A Bors ezután Zsolti testvérét, Gáspár Győzőt, azaz Győzikét kereste fel, akinek korábban gyűlt már meg baja a törvénnyel. Ő sejtelmesen csak ennyit mondott:


Nem szeretnék nyilatkozni.

Hogy ez azt jelenti, hogy Győzikéről van szó, vagy csak terel, nem lehet tudni, de egyszer minden kiderül...

Frissítés : Nem Győzike volt. Egyes sajtó információk szerint Oláh Gergőt kapták el.