Halálra gázolta a villamos a tehetséges magyar színészt. Huszár Zsolt volt az áldozat..


Halálra gázolta a villamos a tehetséges magyar színészt. Huszár Zsolt volt az áldozat..



Közlekedési balesetben életét vesztette Huszár Zsolt, az Új Színház negyvenéves színésze. Huszárt szombat hajnali negyed ötkor biciklizés közben a Dohány utca és a Károly körút sarkánál gázolta el a 41-es villamos. A BRFK sajtóügyeletese, Sas Oszkár az [origo] érdeklődésére annyit közölt a balesettel kapcsolatban, hogy "egy negyvenéves férfi tisztázatlan körülmények között a kocsiszínből érkező villamos alá került és a helyszínen életét vesztette".


Huszár Zsolt nem járt a színművészetire, 1995-ben alapító tagja volt a Krétakör társulatnak, játszott Kecskeméten, Debrecenben és Tatabányán, 2003-ban szerződött a budapesti Új Színházhoz.

A 24 éves Huszár Zsolt krétával rajzol egy kört a Krétakör Teatro Godot - Ugyanakkor. Ugyanott. című 1995-ös előadásában


Az elmúlt évadban anyaszínházában hat előadásban (Bethlen, Édentől keletre, A Grönholm-módszer, Keleti Pu., Szonya, Virágos kert) is szerepelt, valamint a Stúdió K Jelenetek a vidéki életből című Ványa bácsi-feldolgozásában (kritika).

EZ A CIKK 11 ÉVE FRISSÜLT UTOLJÁRA. A BENNE SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK A MEGJELENÉS IDEJÉN PONTOSAK VOLTAK, DE MÁRA ELAVULTAK LEHETNEK.