Hétfőn tűnt el Norbi...Most már békében nyugodhat a lelke..Hétfőn tűnt el Norbi.. sajnos ma a legroszabbat közölték a rendőrök.. egy kisgyermeket hagyott félárván..

A 28 éves Nagy Norbert hétfő reggel tűnt el Küküllőkeményfalváról, a családja úgy tudta, a munkahelyére indult kocsival, de 24 óra elteltével sem tért haza.


A térfigyelő kamerák alapján a hatóságok megállapították, hogy nem balra, a fagyigyár, hanem jobbra, Zetelaka fele fordult az eltérőnél, utoljára a zetelaki gát tetején látszik a felvételeken, addig van bekamerázva a térség. Korábban azt írtuk egy Facebook-bejegyzés alapján, hogy nem működtek a kamerák, a zetelaki polgármester helyesbített kedd délután, hogy a készülékek működtek, csak technikai okokból a rendőrség később tudta beolvasni az általuk rögzített képeket, mint ahogy az eltűnt személy keresése elkezdődött.


Hétfőn tűnt el Norbi.. sajnos ma a legroszabbat közölték a rendőrök.. egy kisgyermeket hagyott félárván..

“Az autója mellett találták meg egy út mellett. Öngyilkos lett. Egy kisgyereket hagyott itt. Micsoda lelki küzdelmeken mehetett keresztül egy házas, fiatal apuka, mire meghozta ezt a döntést! Mostmár békében nyugodhat a lelke!🖤”