Karácsonyfa tűzben halt meg apa, és két fia. A 8 éves Patrik, és 11 éves...


Karácsonyfa tűzben halt meg apa, és két fia. A 8 éves Patrik, és 11 éves...



Egy pennsylvaniai kisvárosból származó család elképzelhetetlen gyászt él meg egy karácsony reggeli tűzvész után, amely egy apa és két gyermeke életét követelte.


A tragikus jelentések szerint a 41 éves Eric King és két fia, Patrick (8) és Liam (11) lettek a tűz áldozatai, amely december 25-én kora reggel pusztított Quakertownban lévő otthonukban.



A Bucks County Courier Times szerint a tűz 1 óra 20 perc körül kezdődött, Eric felesége, Kristin meg tudott szökni a házból a házaspár legidősebb fiával.


A quakertowni rendőrfőnök, Scott McElree elárulta, hogy a tüzet az öttagú család karácsonyfája okozta.


"A bizonyíték nagyon világos, hogy a karácsonyfával keződött - mondta McElree. „Igazi fa volt. A karácsonyfa nagyon gyorsan leég és nagyon meleg.”


Kristin a pár legidősebb fiával, Bradyvel tudott kiszabadulni otthonról. Sajnos azonban Eric, két fia és a család kutyái mind belehaltak a tűzbe.


„Karácsony kora reggelén Eric és Kristin King otthona kigyulladt. Brady, a legidősebb fiuk és Kristin kijutott, de Eric, Liam, Patrick és két kutyájuk nem. Az egész házuk megsemmisült a tűzben.


Eric és Kristin a középiskolás szerelmesei voltak, és a legboldogabb emberek, akikkel valaha találkoztál. Mindig mosolyogtak és tele voltak pozitív szellemekkel, egyszerűen nem lehetett nem szeretni őket. A három fiú, Eric és Kristin mind a Quakertown Youth Baseball Association hatalmas tagja volt, és a napokat és éjszakákat a baseballpályákon töltötték. A quakertowni közösséget mélyen érinti ez a nagy veszteség. Kérem, segítsen Bradynek és Kristinnek érezni a közösség szeretetét és támogatását, miközben e szörnyű tragédiából való gyógyulással foglalkoznak. "


Eközben a helyi tankerület Facebook-oldalán közzétette a tragédiát, és ezt írta: „Kedves Quakertown Iskolakerületi Közösségi családok! Elviselhetetlen fájdalommal osztjuk meg veletek ezen a karácsonyi reggelen a tragikus hírt, hogy a King család egy háztűzben ma korán elvesztette édesapját és a Richland Általános Iskola két diákját, Liam ötödikes és Patrick harmadikos. -földgyalu. Anya és Brady, a Strayer Middle School nyolcadikos diákja szerencsére életben maradt.”


Nyugodj Békében Erik, Liam, és Patrik..