Kitálalt Horváth Gréta férje: ezért hagyta el a feleségét és az egész családját


Kitálalt Horváth Gréta férje: ezért hagyta el a feleségét és az egész családját



Alig két évvel a házassági évfordulójuk előtt jelentette be a híresség, hogy a férje, Meggyes Dávid elhagyta őt és Gréta kisfiát, Filipet. A szakítás híre Grétát is hirtelen érte, aki azóta nehezen talál vissza a mindennapokba.


Váratlan fordulatként azonban nem Dávidot, hanem éppen a sztáranyukát kezdték ostorozni a válás miatt a követői. Ezt azonban nem hagyhatta szó nélkül a másik fél sem, és közösségi oldalán állt ki egykori párja mellett. Bejegyzését Gréta is megosztotta saját történetében – amit a Bors vett észre elsőként.


A bejegyzésében Dávid egyértelműen utal rá: az ő hűtlensége vetett véget a házasságnak.


Dávid megerősítette: ő volt az, aki kilépett a kapcsolatból


„Én döntöttem, én mentem el, én rúgtam fel az összes fogadalmam, amit Barinak tettem, és megértem, ha sohasem fog megbocsátani. Van valakim! Miért őt bántjátok?!” – olvasható a férfi történetében.


„Jobb feleséget, anyát, barátot, társat nem kívánhattam volna nála. Ez nem az ő hibája. Ezt mindenki vésse a fejébe! Miért nem engem bántotok? Ha valakit lehet, az én vagyok!” – folytatta indulatos sorait Dávid, melyben megemlíti: tisztában van vele, hogy Gréta belepusztul ebbe a szakításba, amit a gyanúsítgatások csak még nehezebbé tesznek számára. Emellett azt is hangsúlyozta: szeretne békében továbblépni.