Látomása volt Ferenc Pápának.. szörnyű dolgokat jövendölt


Látomása volt Ferenc Pápának.. szörnyű dolgokat jövendölt



Borzalmas jövőképet festett le Ferenc pápa, mondván, hogy az emberiség számára még sötétebb idők előjeleit látja.


A 85 éves egyházfő december 11-én a Vatikánban tartott szentmisén azt mondta, hogy szörnyű látomásai vannak a világról, mivel az eddigieknél sokkal nagyobb pusztítás várható.


A pápa a világ jelenlegi helyzete - a háborúk, különösen az orosz-ukrán konfliktus, az emelkedő megélhetési költségek, a szegénység, az éhínség és a nemzetközi energiaválság - ellenére azt mondta, hogy a dolgok ennél még rosszabbra fordulnak.


Kiemelte, hogy keserű idők járnak, a háború szele egyre erősebb, és komoly gondot fog okozni az éhínség és a szegénység is. Ezekben a "nyugtalanító" időkben csak "még nagyobb pusztítás várható".


Hozzátette, hogy karácsonykor "Isten szeretete és a hozzánk való leszállása azt üzeni nekünk, hogy ez is az üdvösség kedvező időszaka, amelyben az Úr a Szűzanyán keresztül továbbra is nekünk adja Fiát".


A szentmisét a Guadalupei Szűzanya ünnepére tartották. Szűz Mária 1531-ben Mexikóvárosban egy fiatalembernek, Szent Juan Diegónak történt megjelenésére emlékeznek. Ez a nap nemzeti ünnep Mexikóban – írta meg a Daily Mail