Maria Geronazzo lett Magyarország második legszebb középkorú nőjeMaria Geronazzo lett Magyarország második legszebb középkorú nője!


Egy rangos online szépségversenyen hozta el a dobogó második helyét a mostanában a képernyőkön már nem szereplő Maria Geronazzot. Olyan szépségeket utasított maga mögé, mint Zimány Linda, Kulcsár Edina, Győzike, Varga Irén..


Toronymagasan második lett az ” Online szépségverseny a Magyar szépségekhez ” című versenyen Maria Geronazzo.


Megkerestük Maria Geronazzot is, de választ nem kaptunk sajnos, pedig érdekelt volna minket, hogy mi a titka, hogy tudta megnyerni ezt a rangos versenyt.


Maria Geronazzot azóta jegyzi a celebvilág, amióta plasztikáztatta arcát. Ennek nagy részét felduzzasztott ajkai foglalják el. Ha nem is a szépségével, de meghökkentő arcberendezésével sikerült a figyelem középpontjába kerülnie.


7 évig teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, néhány napja azonban az RTL Klub Fókusz című műsorának adott interjút:


“2010-ben azért tűntem el, mert született tehetséggel rendelkezem az ezotéria világában. Most értem el arra a szintre, hogy ezzel tudjak foglalkozni” – ecsetelte a Fókusznak Mária, aki smink nélkül, visszafogott ruhában adott interjút.


“Hatvan felé is tudok csinosan öltözködni, de már nem szívesen dobom ki, amim van” – magyarázta Mária, aki jelenleg Svájcban él.