Marsi Anikó nagyon durva fotózáson vett részt. Ilyen bevállalós képet, sosem készítettek még róla


Marsi Anikó nagyon durva fotózáson vett részt. Ilyen bevállalós képet, sosem készítettek még róla



Palik László exe, Marsi Anikó sokáig a fókusz riportere volt, majd egy ideig eltűnt a képernyőkről, 2016-ban pedig a TV2 híradójában, a Tényekben tért vissza, és azóta is ott híradós. Rengeteg izgalmas dolog történt az utóbbi években a hírességgel, hiszen szerepelt a Dancing with the Stars című táncos vetélkedőben, illetve újra rátalált a szerelem is, és már össze is házasodott a szerencsés férfival.


Marsi Anikóval ismét egy remek dolog történt, ugyanis most a HOT! magazin címlapján szerepel Andor Évával, Barta Sylviával, Orosz Barbarával és Vitányi Judittal, akikkel szívhez szóló karácsonyi történetekről beszélnek az újságban – és ez nem minden, ugyanis a címlapfotózáson mindannyian fantasztikusan néztek ki, a híradós pedig meglepően bevállalós ruhát vett fel magára.



Nőies elegancia, és csillogás jellemzi a HOT! magazin friss címlapját, amin Marsi Anikó olyan gigadekoltázst villant, hogy az szinte villámcsapásként érte a magyarokat, hiszen valószínűleg senki se hitte volna, hogy valaha ilyen felvételt látunk a hírességről – egyszerűen bombasztikusan néz ki most, 47 évesen is a csinos híradós.


Marsi Anikó valóban csodálatosan néz ki az újságban, csak úgy ragyog ebben a csábító ruhakölteményben, ami olyan, mintha egyenesen rá öntötték volna, hogy a lehető legtökéletesebben fessen – ha pedig tényleg ez volt a cél, akkor sikerrel járt mindenki, akinek köze volt hozzá.


Itt lehet megnézni Marsi Anikó „villantását”: