Meghalt Majka édesapja, és édesanyja is.


Meghalt Majka édesapja, és édesanyja is.



Majoros Péter édesapja a semmiből, egy mérkőzés nézése közben veszítette életét a rapper mellett, édesanyja pedig daganatos megbetegedésben hunyt el néhány éve – az előadó többek között ezekről a családi tragédiákról is kendőzetlen őszinteséggel beszélt.

Majoros Péter, közismert nevén Majka napjaink egyik, ha nem legsikeresebb hazai előadója, koncertjei állandó jelleggel telt házasak, dalait pedig kicsit és nagyok egyaránt kívülről fújják. A siker és a csillogás mögött azonban komoly tragédiákkal kellett megküzdenie a 20 éve a ValóVilágban feltűnt rappernek, édesapja és édesanyja elvesztése is rendkívül megviselte a most 43 éves előadót. 

Nem tudsz hova hazamenni, ha meghalt mind a két szülőd. Egyszerűen megszűnik az otthon

– mondta a 24.hu Nincs rá szó című podcastsorozatának legújabb részében Majka. 


Az előadó az elmúlás gondolatáról és szülei elvesztéséről is több gondolatot megosztott, a tragikus történtekről kendőzetlenül, részletesen mesélt a lapnak. 

Apa felült az ágyban, és meghalt. Néztünk egy meccset, egy magyar válogatott meccset, felült, és ennyi volt, 45 évesen. Az mennyire jó érzés lehet, hogy úgy mész el – akár természetesen, akár betegséggel –, hogy tudod, a gyermekednek megvan az élete. Apánál ez nem volt meg

– mesélte édesapja elvesztésének történetét a rapper.