Megtörte a csendet a fogdába került Oláh Gergő


Megtörte a csendet a fogdába került Oláh GergőBár a jogosítványát egy időre bevonták, mégis voltak olyan esetek, autóba ült.

Vasárnap megtörte a csendet a fogdába került Oláh Gergő: döbbenet, mit kapott a rajongóitól, erre senki sem számított


Mint arról korábban a Nool.hu értesült, egy Nógrád megyei híresség három napot töltött a fogdán, miután egy rutin közúti ellenőrzés során lekapcsolták a rendőrök, ugyanis engedély nélkül vezette a járművét. A jogsiját azért vonták be korábban, mert összegyűltek a büntetőpontjai.


Kiderült, az országosan ismert sztár Oláh Gergő énekes, aki most megtörte a csendet.


„10 éve az életem nagy részét autóban töltöm, olykor sietnem kell egyik városból a másikba, vagy az ország egyik végéből a másikba, hogy időben odaérjek a közönséghez, így lett pár gyorshajtás, plusz 1-2 szabálysértés, így sajnos össze is jött a 10 év alatt annyi büntetőpont, ami miatt végül bevonták a jogosítványomat egy időre!


Ez idő alatt voltak olyan esetek, amikor sehogy nem tudtam megoldani, hogy eljussak fontos helyekre, így sajnos autóba ültem! Meg is kaptam érte a büntetésem!”


- fogalmazott az énekes a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben, ahol kérte, hogy ne keressék, mert senkinek nem kíván nyilatkozni ezzel kapcsolatban.