Mi történt László Attilával, a Csillag születik nyertesével. Rá sem ismerni legfrissebb fotóinAlig volt 15 éves, amikor megnyerte a tehetségkutatót: László Attila különleges frizurájával és csodálatos hangjával keltett feltűnést a Csillag születik 2011-es versenykiírásában. A tévénézők szívébe pedig olyannyira belopta magát, hogy gyakorlatilag az első adástól kezdve a hátukon vitték el a végső győzelemig.


Azóta bizony már nyolc év telt el, így az akkor még serdülő énekes mára felnőtt férfivá érett, de még milyen férfivá!


Egy egy évvel ezelőtti képén már rá se ismerünk. Hihetetlen jóképű és férfias srác lett, talán nem véletlen, hogy több mint 150 ezren követik a közösségi oldalán!


Hamarosan startol a Csillag születik legújabb évada, de mégis hová tűnt az egyik nyertese, László Attila? A 25 éves fiúval nem találkozhatunk az újságok címlapjain, és nem láthatjuk az RTL műsoraiban sem. Legutóbb akkor hallhattunk róla, amikor a Kapcsolat koncerten a világsztár Kesha előtt lépett színpadra. De olvashattunk arról is a nyáron, hogy a fiatal énekesre rátalált a szerelem.  Nos a friss információk szerint Attilának készül az első lemeze, ami valószínűleg tavasszal kerül majd a boltokba. A kamasz fiúcskát szülei „visszaültették” az iskolapadba is, valamint az egész család elköltözött Halásztelekre.