Mindenki, aki bántani meri Hegedűs Zsuzsát, az most jól figyeljen. Sokan nem tudják, de...Mielőtt valaki azt gondolja, hogy ítélkezhet bárki felett, ráadásul egy elhunyt ember felett, az nagyot téved. Egyrészt nem ítélkezünk. Másrészt halottról jót, vagy semmit, de Ti elfeljtettétek, hogy számára mi volt a legfontosabb dolog az életben? 

A minden gyermek lakjon jól alapítványt Hegedűs Zsuzsa hozta létre, és egész életében azon dolgozott, hogy azon alapítványon keresztül hátrányos helyzetű, és éhező gyerekeket etessenek meg. Mindezt tette csendben, nem sivalkodva, nem fotózva, ahogy számtalan városba, faluba élelmiszer és egyéb segély csomagokat vittek. 

Egyszer kért segítséget, a Valóvilág műsor alatt az RTL-en, és több tíz millió forint gyűlt össze akkor az éhező gyerekeknek. 

Mindenki szívügye, ha egy ember éhezik, ő erre tette fel az életét, hogy segítsen. Segített, amíg élt, és segít a síron túlról is, hiszen az alapítvány örökre megváltoztatott valamit..reméljük, hogy hagyják őt békén nyugodni, és nem bántják halálában is.