Piszkálták Erős Antónia fiát a hosszú haja miatt..Lánynak nevezték, de mesterien vágott vissza ekkor egy...


Piszkálták Erős Antónia fiát a hosszú haja miatt..Lánynak nevezték, de mesterien vágott vissza ekkor egy...

 


Erős Antónia ikrei, Szonja és Matyi 13 évesek, és a híradós szerint egyáltalán nem hasonlítanak egymásra. Lánya kerüli a nyilvánosságot, fia viszont koncertezik, és a televízióban is szerepel: zenekarával a tavalyi Sziget Fesztiválon is fellépett, pár hete pedig a Tehetség első látásra című műsorban dobolt. Szonja a sütés-főzésben jeleskedik, „mintha A Konyhafőnökbe készülne” – mondta el az édesanya a Best magazinnak.


A férjem kezdetben ragaszkodott hozzá, hogy csak egy gyerekünk legyen, mert szerinte egyet tudunk biztonsággal felnevelni. Pedig én kettőt akartam. Aztán a sors elrendezte a kérdést. El sem tudom képzelni nélkülük az életünket. Nincsenek náluk különbözőbb gyerekek, még az iskolában is külön bandáznak, pedig egy osztályba járnak



Az egyik közös fotójuk alatt egy kommentelő megengedte magának azt az ordenáré stílust, amiben leírta, hogy szerinte a Matyinak identitás zavara van, és csak azok növesztenek hosszú hajat, akik belül nőnek érzik magukat. Na nem kellett félteni a kommentelőket sem, azonnal a védelmére keltek a kis Matyinak, és úgy beolvastak a " trollnak" , hogy az elkullgotott, mint a lőtéri kóbor kutya. Ezt írták neki: 




" Ide figyelj, azért mert valakinek hosszú a haja, még nincs semmi baja. Aki ilyen fiatalon ki meri mutatni, hogy ő egyedi, és így érzi jól magát, már most sikeresebb, mint az aki egész életét úgy éli le, hogy a korlátai nem engedik semerre. MAtyi, így érzi jól magát, én kívánom, hogy maga csak fele annyira legyen egyszer jól, mint ez a gyermek! "