Tóth Gabi megmutatta az arcát smink nélkül. Enyhén szólva csodálkoznak a rajongói, többen fel se ismerték


Tóth Gabi megmutatta az arcát smink nélkül. Enyhén szólva csodálkoznak a rajongói, többen fel se ismerték


Tóth Gabi legújabb posztjában megmutatta, hogyan néz ki smink nélkül, és elárulta, már teljesen elfogadta magát.


Tóth Gabi posztját azzal kezdte, hogy talán unalmasnak tűnhet már a smink nélkül-téma, de még mindig szükséges, hiszen ő is sok megjegyzést kap arról, hogy nem meri magát smink nélkül megmutatni, pedig ez nem így van, írja a 168. 


Nagyon szeretek sminkelni és elvarázsol , hogy az arcunkból mennyi mindent lehet apró trükkökkel kihozni! Anyaként pedig sokkal jobban szeretek sminkelni , mivel a hétköznapokban nem ez a legfontosabb Hannika mellett...

“Szóval mindenki azt tegyen ki, amit akar, azt és annyit mutasson meg amennyire készen áll és ne csesztessük egymást ebben a kemény időszakban, amikor van elég feszkó … én még mindig hiszek az emberekben, szeretem a szépet, jó látni a szép lányokat, mert belőlem nem vált ki semmi rosszat más szépsége, harmóniája! Kifejezetten jól esik nekem látni a harmonikus és boldog embereket! Semmilyen gombot nem kapcsol be bennem negatív értelemben, ha látok egy nálam jóval fittebb, szebb embert…”

Értékelem az adottságaimat és hálás vagyok minden hibámért, ami a testemen van... Megdolgoztam értük én nagyjából minden embert szépnek látok, akiben tükröződik a jóság, a szeretet... Szép napot nektek!

– írta bejegyzésében, amit egy sminkes és egy smink nélküli fotóval egészített ki.