5 milliárdért árulja Lagzi Lajos a luxus villáját... szökésre készülhet, mert már a vevő le is tette a foglalót


5 milliárdért árulja Lagzi Lajos a luxus villáját... szökésre készülhet, mert már a vevő le is tette a foglalótTizenhétezerszer több pénzt kért tulajdonosa Magyarország legdrágább eladó ingatlanjáért, mint amennyiért a legolcsóbbat hirdették 2022-ben. Nem is kell sokat morfondírozni azon, ki tartja a rekordot, hiszen a 13 ezer négyzetméteres telken fekvő több mint 1800 négyzetméter alapterületű lakóingatlan Mocsán, Boldogasszonypusztán található: 


Galambos Lajos birtokáról van szó. Lajcsi vadászkastélya - amit még az esztergomi hercegprímás építtetett 1904-ben - 920 négyzetméter lakóterületű, ehhez jönnek még a személyzeti- és gazdasági épületek, tárolók. Tavaly februárban még 3,2 milliárdért kellette magát, most már 5 milliárd az ára. Az emelkedésnek nem Lajcsi az oka, hanem a forint gyengülése, a zenész ugyanis euróban kéri a pénzt, amit jó eséllyel hamarosan meg is kap. Mint megírtuk, egy külföldi érdeklődő már le is tette az ajánlattételi biztosítékot.


- Innentől egy hónap van a szerződés aláírásáig és a foglaló kiegészítéséig. Addig is az ajánlattevő betekintést nyerhet a birtok minden szegletébe - mondta el a Blikknek nemrégiben Lajcsi.