Emlékeznek még Tabáni Istvánra? Így él most 14 évvel a verseny után


Emlékeznek még Tabáni Istvánra? Így él most 14 évvel a verseny utánRengeteg idő eltelt a verseny óta!


Idén lesz tizennégy éve annak, hogy megismerte és a szívébe zárta az ország Tabáni Istvánt, aki idő közben 45 éves lett. Az énekesről az utóbbi években keveset hallhattunk, idén viszont rengeteg meglepetéssel készül a rajongóinak. A családi élete is csodásan alakult.


"Múlt hétvégén a feleségem lepett meg. Két napot töltöttünk Egerben, sikerült letennem a hétköznapi terheket. Először pihentünk a fiaink nélkül, de bevallom, nagyon hiányoztak nekünk" - árulta el.


"Ami számomra felemelő érzés volt, hogy amikor sétáltunk Eger utcáin, többen is megismertek, majd egy járókelő behívott egy helyre, és megkért, hogy énekeljek nekik. Ez nagyon jó élmény volt" - mondta.A Csillag születik második szériájának győztese a mai napig folyamatosan alkot, jelenleg több száz dala van, amiket szeretné mihamarabb megmutatni a közönségnek.


"Kicsit kaotikusak a napjaim. Álmodozó típusú ember vagyok, amióta a zene szeretete megcsapott, azóta alkotok. Nagyon sok, több száz demó felvételem van, amiket még nem adtam ki, ezek mind saját dalok és szövegek. Ki szeretnék lépni a komfortzónámból, olyan stílusokban is ki szeretném próbálni, amikben korábban nem hallhattak. Intelligens és mély gondolatokat szeretnék megfogalmazni. Több mint tizenhárom év telt el a Csillag születik óta, annyira nem vagyok felkapva, de azt érzékelem, ennek ellenére kíváncsiak rám az emberek."


István úgy érzi, nagyon sokat köszönhet a műsornak, hiszen ezáltal most azzal foglalkozhat, amit igazán szeret.


"Életem egyik legjobb döntése volt, hogy jelentkeztem. Ki akartam lépni az életem megszokott ritmusából, aztán vagy a szerencse, vagy Isten segítségével valósággá vált mindaz, amire előtte csak vágytam. Más ember lettem. Még mindig csodálatos érzés visszaemlékezni, mennyi pozitív élményt kaptam a hirtelen jött népszerűséggel" - emlékezett vissza az énekes, aki örülne, ha meghívnák pár műsorba, hogy újra a televízióban láthassák a nézők.


"Egyelőre sajnos nem gondolnak rám a szerkesztők, de én mindenesetre nyitott vagyok."