Hatalmasat bukott Curtis, és sajnos nem csak 5-10 millióról van szó. Kiakadt nagyon a rapper


Hatalmasat bukott Curtis, és sajnos nem csak 5-10 millióról van szó. Kiakadt nagyon a rapper



Mint azt az atv.hu is megírta, Curtis december 27-én küzdött volna meg Szlovákia egyik legnagyobb rapperével egy bokszmeccs keretein belül. Az ellenfele, Patrik Vrbovský, művésznevén Rytmus azonban az utolsó pillanatokban visszamondta az eseményt betegségre hivatkozva. Curtist ezzel súlyos anyagi kár érte, ugyanis 50 ezer eurót, azaz nagyjából 20 millió forintot kapott volna a meccsért. 


"A mérlegeléskor már tudtuk, hogy nem lesz meccs, mert az előző nap mondta le betegségre hivatkozva. Egyébként ez az egyetlen ok volt, amire hivatkozva le lehetett mondani a mérkőzést neki is és nekem is úgy, hogy nem jár pénz érte" – mondta Curtis a Retro Rádió reggeli műsorában, hozzátéve, hogy ő mindent megtett azért, hogy a meccsre sor kerüljön.


A magyar rapper azt is hozzátette, hogy az első sajtótájékoztató Pozsonyban volt, ellenfele utána lett beteg.


"Lehet, hogy felmérte az erőviszonyokat és utána döntött úgy, hogy beteg lesz. Ő belém állt, próbálta megmutatni, hogy ő nagyon kemény srác. Erre jött a válasz, hogy annyira nem vagy az. Lehet, hogy ezek után döntött úgy, hogy jobb lenne, ha beteg lennék... Bíztam benne, hogy a mérkőzésre jobban lesz, de nem lett jobban. Lejárt a sportorvosija" – idézte az Origo a rappert.