Kocsis Tibor és párja fájdalmas bejelentést tettek.. csak ezt ne Tibó


Kocsis Tibor és párja fájdalmas bejelentést tettek.. csak ezt ne Tibó



Több mint egy éve coming outolt a nagyközönség előtt Kocsis Tibor. Rengeteget vívódott magában és párjával is, mielőtt meghozta ezt a döntést. Akkor már négy éve alkottak egy párt szerelmével, Ferenczi Lászlóval, és Tibó szerette volna, ha minden mozaik a helyére kerül. Tibó arról is beszélt, hogy 2011-ben készen állt volna-e a közönség egy meleg X-Faktor-győztesre.



Kocsis Tibor sokkal nyitottabb és közvetlenebb lett, mióta – kicsit több, mint egy évvel ezelőtt – nyíltan felvállalta melegségét.


Amikor 11 évvel ezelőtt megnyerte az X-Faktort, tudta, hogy teljesen megváltozik majd az élete. Akkor azonban úgy érezte, nem áll még készen arra, hogy mindent a világ elé tárjon.


Nem gondoltam, hogy előnyömre válik, ha én coming outolok, pedig ott volt a fejemben. De akkor én ezt még elnyomtam magamban


– vallotta be Tibó.


Azóta viszont sokat változott ő is és a világ is, bár utóbbi szerinte nem feltétlenül jó irányba.


A homofóbia vagy az elzárkózottság szerintük még mindig jelen van, de a különböző generációk már eltérően reagálnak rá. A mostani tinédzserek például már nem kapják fel a fejüket azon, ha valaki meleg.


Tibó és párja egyelőre nem gondolkodik gyermekvállaláson, azt viszont fájdalmasnak tartják, hogy ha felélednének bennük az apai ösztönök, Magyarországon nem tudnának örökbefogadni.