Megúszhatja a börtönt a rendőrgyilkos. EZ felháborítja az egész országot!


Megúszhatja a börtönt a rendőrgyilkos. EZ felháborítja az egész országot!



Újabb részletek derültek ki a csütörtök éjjeli rendőrgyilkosság elkövetőjéről és a történtek körülményeiről. A Telex értesülései szerint a férfi már korábban körbejárta a társasház lakásait, mielőtt rátörte az ajtót egy szomszédjára, majd a kiérkező rendőrök közül hármat megkéselt. A sérüléseibe belehalt rendőrt hősi halottnak nyilvánították.


Hangokat hallott, ezért törhette rá az ajtót a felette lakóra az a zavart viselkedésű férfi, aki csütörtök éjjel halálra késelt egy rendőrt az újbudai Lecke utcában – tudta meg a Telex. Információink szerint a 30 év körüli, rendkívül izmos, 80 kiló körüli férfi már szerda este megpróbálta agresszíven rátörni az ajtót szomszédjára, de akkor nem sikerült neki. Úgy tudjuk, csütörtök este hét óra körül körbejárta a négyemeletes házat, és mindenkihez becsengetett.


„Nem látjátok, mi történik itt? Nem lakik itt senki?”


– informátorunk szerint ezt üvöltötte a férfi agresszíven, többször mutatott a szemközti házakra, a sötét utcára, láthatóan zavart állapotban volt, de aztán elcsendesedett. Pár órával később, este tíz óra körül törte rá az ajtót a fölötte lakó szomszédjára, teljesen beszakítva azt.


Egyes információk szerint, ha egy ember hangokat hall, akkor skizofrén lehet, ez esetben viszont nem büntetik majd meg,  hanem kényszergyógykezelést kaphat. 


Információink szerint a férfi meg akarta menteni a fölötte lakót, de nem tudni, mitől, mert teljesen csendes volt a ház. Úgy tudjuk, miután beszakította az ajtót, a férfi bevallotta a betörés tényét, közben pedig kiérkeztek a rendőrök is.