Ő Magyarország első kisbabája, és a 20 éves édesanyja.. Szia Hanna!


Ő Magyarország első kisbabája, és a 20 éves édesanyja.. Szia Hanna!Újév napján 00:17 perckor, Kiskunhalason született meg Bács-Kiskun vármegye idei első babája, Frittmann Hanna.A kislány 2970 grammal és 46 centiméterrel, Dr. Czagány Anita szülész-nőgyógyász közreműködésével, császármetszéssel jött világra a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban. Hanna a soltvadkerti édesanya, a 20 éves Dakó Nikolett első gyermeke.Január elsején éjjel 1 órakor született meg az év első kecskeméti gyermeke, Molnár Regő. Az egészséges kisfiú természetes úton született, 3950 grammal és 53 centiméterrel, Dr. Dankó István szülész-nőgyógyász segítségével a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban. A 26 éves édesanya és a baba is jól vannak. Regő, a Kecskeméten élő szülők, Molnárné Rőfi Renáta és Molnár Máté első csodálatos babája.


Ő Magyarország első kisbabája, és a 20 éves édesanyja.. Üdv Hanna baba!

A felvételen láthatók Dr. Dankó István szülész-nőgyógyász, Potondi Erika és Fischer Vivien szülésznők, valamint Vida Mónika az újszülött részleg ápolója, illetve Molnárné Rőfi Renáta és Molnár Máté a gyermekükkel, Molnár RegővelForrás: Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház

Az év első kecskeméti újszülöttje, Molnár Regő


2023.01.01-én 1.00 órakor látta meg a napvilágot a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban az év első kecskeméti újszülöttje, Molnár Regő.


Ő Magyarország első kisbabája, és a 20 éves édesanyja.. Üdv Hanna baba!


Az egészséges kisfiú természetes úton született 3950 grammal és 53 cm-rel Dr. Danka István szülész-nőgyógyász segítségével. Édesanya és a baba is jól vannak. A Kecskeméten élő szülők, Molnárné Rőfi Renáta és Molnár Máté első csodálatos babája.A képen a boldog család, és kórházunk munkatársai, Dr. Danka Istán szülész-nőgyógyász, Potondi Erika és Fisher Vivien szülésznők, illetve Vida Mónika az újszülött részleg ápolója.