Öngyilkos lett a gyógyíthatatlan betegsége miatt a népszerű magyar énekesnő: 14 éves fiát hagyta magára


Öngyilkos lett a gyógyíthatatlan betegsége miatt a népszerű magyar énekesnő: 14 éves fiát hagyta magáraMa lenne 73 éves Cserháti Zsuzsa, a füstös hangú, ragyogóan tehetséges, de egész életében kétségekkel küzdő énekesnő. 55 évesen ment el, felejthetetlen slágereit ma is szinte naponta hallhatjuk a rádiókban, csak a szakmabeliek tudják, hogy egyszerre éltette és pusztította őt a reflektorfény. Az énekesnő magánéletét, igaz szerelmét is feláldozta a pályáért. Fia, Szirtes Krisztián a Blikknek elárulta: bár nem volt könnyű az életük, mégis szeretettel emlékszik édesanyjára. Cserháti Zsuzsa ma boldog nagymama lehetne, de két unokáját, Lucát és Danit már nem ismerhette meg.


A titokzatos halál


Az énekesnő halálával kapcsolatban évek óta találgatások folynak. Többek szerint öngyilkos lett. Fia így emlékszik vissza Cserháti Zsuzsa halálának napjára:


"Beléptem a lakásba, s őt az ágya mellett, a földön találtam. A későbbi szakorvosi jelentések szerint akkor már legalább két órája halott lehetett, mert a gyomorvérzés, ami elvitte, hihetetlenül gyors lefolyású dolog" - emlékezett Krisztián, a Story Online-nak.