Videó készült Molnár Gusztávról, ahogy letolt gatyával, egy négysávos út közepén, négykézláb mászkál


Videó készült Molnár Gusztávról, ahogy letolt gatyával, egy négysávos út közepén, négykézláb mászkál



Molnár Gusztáv válófélben lévő felesége, Fazekas Vivien Hajdú Péternek a Frizbi TV YouTube-csatornáján mesélt arról, mi mindenen ment keresztül az alkoholista színész mellett.

 

Elmesélte, hogy került Gusztáv az elvonóra, milyen állapotban volt akkor, de arról is beszélt, hogy a színész őrjöngése miatt veszítette el a közös babájukat.



Tavaly novemberben két gyerekkori jó barátja megfogta élet-halál közti állapotban, és elvitték Komlóra. 70 kilóra lefogyott 110-ről, véreset pisilt és hányt, az orvosok is azt gondolták, ha így folytatja, decemberben meghal. Azt mondták neki, nincs mit veszítened, hajléktalan vagy, nincsenek barátaid, lehetőségeid, elvesztetted a családodat, a feleséged, a fiad, saját magad miatt, amit tettél” – mesélte Vivien, aki tavaly májusban, egy borzalmakkal teli napon vetett véget a kapcsolatuknak.


A kanapén feküdtem. Részeg volt, lerántotta rólam a takarót, majds azt mondta: egy büdös ribanc vagy. Olyan tévképzetei voltak az alkoholtól, a gyógyszerektől, hogy olyan dolgokat vágott a fejemhez, amelyek nem voltak valósak” – mondta Vivien, aki akkor már közös babájukat várta, 12 hetes terhes volt. Pakolni kezdett, véget akart vetni a kapcsolatuknak, de Gusztáv nem engedte. “Megfogta a cuccaimat, majd azt mondta, nem mész sehova. Mondtam, ilyen opció nincs, mert én tovább egy percig nem szeretnék veled élni. És akkor megkaptam az első pofonomat tőle. Majd megérkeztek a rendőrök és a mentők. Aznap este rosszul lettem, elment a babánk. Ezt az egészet ő idézte elő, mondjuk ki, amiatt, amin abban a 12 hétben végigmentem várandós nőként. Nem volt nap, hogy józan, normális legyen, hogy érdekelje a születendő gyereke, a felesége, a szakmai karrierje, a lehetőségei, az élete.”


Vivien azt is elmeséte, hogy Gusztáv az autóban, mellette vágta fel az ereit:

“A Hungária körúton mentünk éppen hazafelé, nagyon ittas volt, amikor talált egy kupakot, amivel megvagdosta magát. Nyomtam egy satuféket, ő kipattant a kocsiból, majd mondta, hogy ha ez nem jött össze, akkor villamos elé megy.”



Az internetre korábban egy felvétel is felkerült Molnár Gusztávról, amint letolt gatyával egy négysávos út kellős közepén, négykézláb mászkál részegen. Ezt szerencsére le tudták szedetni.


Vivient végül az édesapja szavai józanították ki. Azon a bizonyos májusi napon Vivien édesapja üvöltve kérdezte meg lányát, addig akarja-e ezt az egészet csinálni, míg kés nem kerül a hátába?