350 kilót fogyott az a nő, akit 10-en tudtak csak kivinni a lakásból..Így néz ki most


350 kilót fogyott az a nő, akit 10-en tudtak csak kivinni a lakásból..Így néz ki most Mayra története a bizonyíték arra, hogy mindenki meg tud változni, ha igazán akarja.

A most 40 éves Mayra Rosales élete egy tragédia volt, egész nap az ágyban feküdt, a kisujját is alig bírta mozdítani a közel 500 kilójának “köszönhetően”. Egy időben ő volt a világ legkövérebb embere. Ez bizony, már nem dicsőség, hiszen az egészsége, és az élete is kockán forgott. A texasi hölgyre 2008-ban figyelt fel a világsajtó, amikor az a hír kelt szárnyra, hogy óriási testsúlyával agyonnyomta az ágya mellett játszó kétéves unokaöccsét. 


Szegény nő ekkor a “féltonnás gyilkos” becenevet is megkapta. Mikor a tárgyalásra került a sor, Mayrat ki kellett menteni otthonából, szó szerint ki kellett vágni onnan, mert nem fért ki az ajtón. Ezzel nem értek véget a megaláztatásai, mivel súlya miatt nem fért be egyetlen autóba sem, egy teherautó platóján kellett elszállítani. Azonban a nyomozás során kiderült, hogy nem ő volt a bűnös, hanem testvérétől szerette volna megvédeni, aki fizikailag bántalmazta a gyerekét.Testvére végül bevallotta, mit tett, és 15 év börtönbüntetést kapott. Mayra-t sokként érték a történtek, ekkor elhatározta, hogy a húga után maradt két gyereknek ő fogja gondját viselni. Ehhez azonban változtatni kellett életformáján. Magas fehérje, és alacsony szénhidrát tartalmú diétájának köszönhetően majdnem háromszáz kilótól szabadult meg.


Átesett egy komoly gyomorszűkítő műtéten, és több fogyókúrán is, jelenleg rá sem lehet ismerni, annyira megváltozott. 11 műtétnek, és a fogyókúrának köszönhetően négy év alatt végre elérte a célját: mínusz 360 kiló.