5 éve tűnt el Zoltán... a kisfia hiába várja már, megtalálták, és sajnos elhunyt..


5 éve tűnt el Zoltán... a kisfia hiába várja már, megtalálták, és sajnos elhunyt..



Hat évvel ezelőtt tűnt el a 23 éves Szabó Zoltán, akit családja kétségbeesve keresett. 2017. június 19-én a bostai otthonából Pécsre indult, de oda nem érkezett meg és azóta semmi életjelet nem adott magáról. 2017 decemberében felröppent a hír, hogy Srí Lankán találták meg, elgázolták és kómában fekszik.



"Azelőtt Svájcban és Németországban is vállalt munkát, kamionokat pakolt ki és be. Hogy hogyan keveredhetett Srí Lankára, arról fogalmunk sincs, mert biztosan nem volt útlevele. Mindenesetre a közzétett fotó alapján az egész család biztos benne, hogy ő fekszik a kórházban kómában" - mondta akkor a Borsnak Zoltán édesanyja, Léder Zsuzsanna. 


Végül kiderült, hogy nem Zoltán feküdt ott kórházban, hanem egy amerikai férfi, aki azonban a megszólalásig hasonlított a kisgyermekes Zoltánra. A család így tovább aggódhatott, vajon hol is van szerettük.


Hat évvel később kiderült, Zoltán valószínűleg már az eltűnése napján meghalt. Búcsúztatására most február 10-én kerül sor. Kisfia, Milán így már hiába várja haza édesapját, akiről mindig kérdezősködött.



Zoltán testvére, Dániel ezt írta ki a Facebookjára: "Drága testvérünk, Édesanyánk harmadik gyermeke, egy kisfiú édesapja, 23 éves voltál. Életerős fiatal ember! 5 évet vártunk az igazságra! Végre tudjuk, mi történt veled. Szívünkben örökké élsz! Nyugodj békében!"