Dráma Budapesten, rengeteg rendőr a helyszínen!


Dráma Budapesten, rengeteg rendőr a helyszínen!Ugyan autóbalesetet szenvedtek, de többen sikerrel elmenekültek annak a fegyveres bandának a tagjai közül, amelyik kirabolt egy pénzváltót.


Egy felfegyverkezett banda kirabolt egy pénzváltót fényes nappal a VIII. kerületben, írja a Ripostra és a Blikkre hivatkozva a szeretlekmagyarorszag.hu. A rab­lók elő­ször több au­tó­val le­szo­rí­tot­ták a férfit, majd meg­fe­nye­get­ték és erő­szak­kal el­vet­ték tőle a pénz­zel teli ak­ta­tás­ká­ját. A 34 éves arab állampolgárságú férfit a Dankó utca és a Baross utca kereszteződésénél kapták el a maszkos férfiak, mikor a piros lámpánál várakozott. Viperával beverték a kocsi ablakát, kiráncigálták és megverték őt. Egy aktatáska volt a kocsiban, több millió forinttal.

 

Ezután beugrottak egy Alfa Romeóba, amivel elmenekültek a helyszínről. Szemtanúk szerint üldözőbe vették a rablókat a rendőrök, egy járőr éppen arra járt. A hajszának a VIII. kerületben, a Dankó utcánál lett vége: a fegyveresek először egy másik autónak, majd egy háznak csapódtak. "Kint üldögéltem, amikor láttam, hogy az ezüstszínű autó nagyon gyorsan érkezik a kereszteződésbe, és egy Ford belehajt az oldalába, majd kipördül. Az ezüstszínű kocsi pedig épp az erkélyem alatt a falba csapódott" - idézi fel a történteket egy szemtanú. Majd elmondta, hogy egy fekete autó is megérkezett a baleset helyszínére ezután, be volt törve az ablaka. A férfi ezt kiabálta: "Hol van a táska? Hol van a táska?!"