Holtan találtak rá Botondra, aki múlthét csütörtökön tűnt el...szörnyű, ami történt vele


Holtan találtak rá Botondra, aki múlthét csütörtökön tűnt el...szörnyű, ami történt veleFebruár 2-án tűnt el telki otthonából egy 20 éves fiú. Botondot édesanyja közösségi oldalakon kerestette. 


Telkiből tűnt el a 20 éves fiú

A napokban, Pest megyében is eltűnt egy 20 éves fiú. Botondot édesanyja a közösségi oldalakon is kereste. A kétségbeesett nő azt írta, hogy február 2-án, a délelőtti órákban tűnt el a fia Telkiből. Tragikus hírt közöltek

Két nap múlva, az egyik keresőcsapat már rossz hírt közölt. „Február 4-én Telkibe mentünk segíteni egy eltűnt fiú keresésében. A rendőrséggel és a polgárőrökkel a helyszínen felvettük a kapcsolatot, majd az 1. kerületi hivatásos tűzoltókat a helyszín környékére, az erdőbe felvezettük”. 


Az erdészek találtak rá 

„Az eltűnt személyt az erdészek találták meg, akin már sajnos nem lehetett segíteni, feltehetően önkezével vetett véget az életének. A hivatásos tűzoltóknak segítettünk a holttest kihozatalában az erdőből, akit a rendőrségi helyszínelés után elszállítottak” – zárja posztját a keresésben részt vevő csapat.