Isten LÉTEZIK! Bizonyítékok vannak rá, megdöbbentő dogokat állít a világhírű tudós


Isten LÉTEZIK! Bizonyítékok vannak rá, megdöbbentő dogokat állít a világhírű tudós

 


Tagadhatatlan a létezés,e és ezt alá is támasztja!


A fizikus szerint minden afelé mutat, az összes megfigyelés, és a rendelkezésünkre álló tudományos bizonyítékok is, hogy Isten létezik.


Ma még nem látszik a teljes képlet, és az összefüggések egésze, de nem kell már sok idő, hogy egyértelművé váljon minden tudós számára.


Michio szerint egyértelmű, hogy a világot uralja egy kozmikus erő, minden tekintetben.


Hogy ez az erő, egy elemi entitás, vagy valamiféle tudattal rendelkező valami lenne, azt már nem tudni. Azonban a világunk, és a teljes univerzum felépítése azt sejteti, hogy intelligens tervezés eredménye az egész.


Szerinte a húrelmélet is egyfajta bizonyíték, melyet ma még nem tudunk teljesen konstellációba helyezni a többi apró darabkával a teremtő létezésére, de hamarosan képesek leszünk rá.


A húrelmélet főként annak köszönheti népszerűségét, hogy reményeink szerint képes az összes erőhatás leírását egyetlen elméletbe összesűríteni.


A húrelmélet a magfizikusok egyetlen reménye a Világmindenség mozgatóerejének a megértéséhez, és azt sugallja, hogy az anyag nem más, mint a koncentrált energia elképesztően vékony fonalai.


Ezeknek a szuperhúroknak az egymástól eltérő, különböző rezgései olyan más és más anyagi részecskéknek felelnek meg, mint például a kvarkok. A jelenlegi elképzelés közel áll a fizika törvényeit egyesítő „mindenség elméletéhez”, magyarázatot adva az anyag és energia viselkedésére.


Mindezek mellé még odatehető a tachyon, a hipotetikus, a fénysebességet meghaladó sebességű részecske létezése is.


Ha ezeket összerakjuk majd, látni fogjuk a nagy kerek egészet, és azt, hogy minden mindennel összefügg.


Michio szerint a világot intelligensen tervezték meg, ezt bárki láthatja, aki egy kicsit is a dolgok mögé néz.