Kulcsár Edina vallomása a szakításról: Nekem többet ért a méltóságom és a tartásom !


Kulcsár Edina vallomása a szakításról: Nekem többet ért a méltóságom és a tartásom !Kulcsár Edina vallomása a szakításról: Nekem többet ért a méltóságom és a tartásom !


A Bors idézte fel, hogy Edinának már volt egyszer egy hasonló szakítása. Korábbi vőlegénye, Máté mutatta be Csutinak, és miután Edina felbontotta az eljegyzését, össze is jöttek. Erről Csuti a Life TV-n mesélt Szulák Andrea műsorában.


"Nem a legjobb barátomnak, de egy nagyon jó haveromnak volt a barátnője, és miután ők szakítottak, mi három hónapra rá elkezdtünk máshogy nézni egymásra" - mondta akkor.


A Mátéval való szakításáról Edina 2015-ben így nyilatkozott: "Nincs senki más az életemben, csupán arról van szó, hogy lelkileg már nem éreztem azt a támogatást, amit korábban Máté nyújtott nekem."Három hónappal később Csutival felvállalták a szerelmüket.


A lap a két szakítás között több hasonlóságot is felfedezett: a Mátéval és a Csutival való szerelem is hat évig tartott, az új pasik mindkét esetben ismerték a régit, mindkét szakítás okának az elhidegülést nevezte meg Edina, és mindkét szakítás után az igazi szerelem talált rá a szépségkirálynőre. 


Kulcsár Edina korábbi jegyese, Máté sikeres üzletember, öt év után jegyezte el a szépségkirálynőt. Esküvőjüket a szépségkirálynői teendők miatt halasztották el.