Megmutatta a hatalmas terhes pocakját Kulcsár Edina.. van aki szerint ikrek lesznek!


Megmutatta a hatalmas terhes pocakját Kulcsár Edina.. van aki szerint ikrek lesznek!



Aranyos fotót posztolt közösségi oldalára.


Kulcsár Edina kisgyermekeivel, Ninával és Medoxszal közös fotót posztolt Instagram-oldalára. Az édesanya épp a kicsikkel játszott az egyedi pólójukban, amikor a fotót lőtte.


A képen jól látható, hogy Edinának már hatalmas a pocakja, bár még van néhány hónap addig, míg megszületik harmadik gyermeke. A képet ide kattintva éred el.


Mint az köztudott, Edina már több, mint egy éve alkot egy párt G.w.M-mel. A születendő kislány lesz az első közös gyermekük, mindeközben pedig már elvált Csutitól, így az esküvőt is szervezhetik. A rapper ugyanis szerelme születésnapján kérte meg a kezét. Edina egy posztban írta le, hogy milyen érzések kavarogtak akkor benne.

 

Nem is kezdődhetne a születésnapom szebben! Olyan hihetetlenül jó érzés megélni vele mindent. A kapcsolatunk csúcssebességgel halad előre, mégis a lehető legjobban próbálunk lelassulni egy-egy eseménynél, hogy legyen időnk megélni azokat

 – írta közös képükhöz. Az esküvőt már feltehetően szervezik, így idén valószínűleg ismét magára öltheti majd a menyasszonyi ruhát.

A kép itt látható: