„A világ nem látott még ilyen manipulatív, hazug személyiséget” – fakadt ki G.W.M az esküvő után


„A világ nem látott még ilyen manipulatív, hazug személyiséget” – fakadt ki G.W.M az esküvő után



 Az interneten forronganak az indulatok a friss esküvői fotó alatt.


Óriási nap volt a hétvégén G.W.M és Kulcsár Edina életében, ugyanis a teljes titokban, szűk családi és baráti körben, összeházasodtak.



– A tegnapi volt életem legboldogabb napja! Először és utoljára nősültem meg, csodálatos élmény volt. Alapvetően igyekszünk óvni a magánéletünket, ez alatt pedig azt értem, hogy szándékosan nem mondtuk el, mikorra tervezzük az esküvőt. Szerettük volna úgy megélni, hogy teljes mértékben a miénk legyen ez a pillanat, illetve azt, hogy a szerelmünk beteljesülésének napja teljesen zavarmentes legyen. Mi viszont már régóta tudtuk, hogy ez lesz a mi nagy napunk – nyilatkozta a Blikknek G.w.M.


A rapper meg is osztott egy gyönyörű esküvői fotót az Instagram-oldalán, ám ott teljesen elszabadultak az indulatok.


Egy kommentelő akadt ki a fotó alatt, és Márk volt párját emlegette:


Melanie pedig épp a napokban nyilatkozta, hogy egyébként nektek novemberben lett volna az esküvőtök, ugyanis semmi előjele nem volt a lelépésednek. Ennyire hazudna?


– tette fel a kérdést a hozzászóló, amire G.w.M igencsak hosszú választ adott. Elmondása szerint Melanie-val nem is akartak esküvőt, valamint manipulatívnak és hazugnak nevezte volt párját.


– Minden évben minimum 3x-4x is külön költöztem. Ez éveken keresztül elég előjel, csak nyilván kezdetben 1, majd 2 gyerek miatt vívtam a belső csatáimat. (Sokan ragadnak benne egy rossz kamu kapcsolatban akaratuk ellenére is, de nem bánom a két gyönyörű gyermekem miatt!) Sajnos, a hazugságok mennyiségét és súlyát nem is szeretném se megszámolni, se kommentelni, mert a világ nem látott még ilyen manipulatív, hazug személyiséget (sajnos).