Botrány: Oláh Ibolya részegen énekelt a Sztárban sztár-ban?


Botrány: Oláh Ibolya részegen énekelt a Sztárban sztár-ban?
Rohamtempóban robog tovább a Sztárban sztár 9. évada. A vasárnapi adásban már a legjobb 6 versenyző állt színpadra, a tét pedig nem volt csekélység, hiszen az elődöntőbe jutásért küzdöttek az átalakuló hírességek. Ráadásul az eddigiektől eltérő módon most nem egy, hanem két produkcióval is elő kellett állniuk, ugyanis az önálló éneklés után egy párbajban is meg kellett mérettetniük magukat.


Bár a versenyzők közül mindenki most is igyekezett a maximumon felül teljesíteni, most is el kellett búcsúznunk valakitől. Az elsőkörös szavazás során kiderült, hogy a napi győztes a Zámbó Jimmyként lehengerlő teljesítményt nyújtó Schoblocher Barbara lett. A zsűri most is megmenthetett valakit: Gubik Petra, Trap kapitány, és Sipos Tomi közül a Beyonceként brillírozó énekesnőt juttatták tovább. A nézők Sipos Tominak küldtek kevesebb szavazatot, így az Irigy Hónaljmirigy tagja esett ki az elődöntő kapujában.A nézők nem igen értenek egyet ezzel az eredménnyel, sokan a műsor közösségi oldalán adtak hangot az elégedetlenkedésüknek, úgy gondolják, hogy inkább Oláh Ibolyának kellett volna kiesnie. Úgy látszik, az énekesnő annyira megosztja a nézőket, hogy egyesek képesek hajmeresztő teóriákat is gyártani csak azért, hogy bemocskolják a versenyzőt.


Igen nagy botrány van kialakulóban a Sztárban sztár körül, ugyanis a nézők azt állítják, hogy Oláh Ibolya részeges, ittas állapotban, vagy bedorogzva állt ki a színpadra.


„Sajnos az elejétől rá szavasztam, bizalmam volt iránta, de már bánom, egy részeges, narkósra sosem!!!”


„Mintha be lenne lőve! Vagy beivott? Mint aki nincs nyomon! Pedig eddig szerettem!”


„De miért volt hulla részeg, és miért jutott tovább már megint?”


„Elég fura Ibolya. Isten bocsássa meg, de olyan, mint aki részeg vagy drogos”


„Szegény Ibolya vagy piás, vagy valami más hatása alatt volt, a világát sem tudta”