Einsteinről kiderült, hogy hűtlen típus volt, az is kiderült, hogy az intelligens férfiak..


Einsteinről kiderült, hogy hűtlen típus volt, az is kiderült, hogy az intelligens férfiak..



Einstein hűtlen ember volt?


Igen, az volt. Albert Einstein köztudottan képtelen volt hűséges maradni egyetlen nőhöz. A női szépség volt a legnagyobb gyengéje, és nem volt félénk vagy szemérmes  a tény miatt – a relativitáselméletet a is úgy magyarázta, hogy „egy óra beszélgetés egy csinos nővel, rövidebbnek tűnik  mint egy perc, amikor az ember a kezét a forró tűzhelyen tartja”.


Albert Einsteinnek egész életében szeretői voltak. Hűtlen volt első feleségéhez, aki három gyermekének az anyja volt. Ezután hűtlen volt második feleségéhez is, aki egyben az unokatestvére is volt. A kislány Einstein ölében? Fogadott unokája. Aki a legenda szerint egy házasságon kívüli lánya lehetett, akit az idősödő tudós apja, majd az egyik fia örökbe fogadta, hogy „elkerülje a botrányt”.


A sztereotípiánk Einsteinről „kicsit összezavarodott, kínos tudós, aki teljesen megszállottan dolgozik a munkájában”, de a valóságban társadalmilag meglehetősen hozzáértő volt, és képes volt elcsábítani a nőket, amit gyakran és vadul tett. 


Néhány nő szereti a jóképű férfiakat. Mások az értelemért mennek. Albert Einsteinnek nem volt hiánya elméből… és nem volt hiánya nőkből sem az életében. Úgyszólván idős koráig végig körbe vették a nők..