Kiderült: önkezével vetett véget az életének Lendvai Miklós, megszólalt az édesapja


Kiderült: önkezével vetett véget az életének Lendvai Miklós, megszólalt az édesapja



Február 20-án érkezett érkezett a hír, hogy 47 esztendősen elhunyt Lendvai Miklós 23-szoros válogatott labdarúgó. A hírt Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere osztotta meg közösségi oldalán, ám arról nem közöltek információt, hogy mi okozta a volt sportoló halálát. A Sportal.hu-nak azonban most Lendvai Miklós édesapja megerősítette: fia önkezével vetett véget életének.


A cikk szerint a férfi holttestét a kollégái találták meg. Munkatársai aznap Lendvai Miklós nélkül szállítottak bútort a volt válogatott labdarúgó szüleinek házához, ugyanis a kollégáinak már nem vette fel a telefont, az autója viszont otthon volt. Munkatársai ezután nem sokkal később visszatértek a lakásához, hogy kiderítsék, mi történhetett vele, kicsivel később pedig Lendvai szülei is csatlakoztak hozzájuk, édesapja azt mondja, azért, mert érezte, hogy menniük kell. A 47 éves férfi holttestét ekkor találták meg.


„Valamikor éjjel dönthette el, hogy nincs tovább... Nem tudom megmondani, hogy miért. A munkatársaival is beszéltem, de ők sem vettek észre rajta semmi különöset, szokatlant. Minden áldott nap, ha ment dolgozni, erre jött, beugrott, és kérdezte, anya, főzünk egy kávét?” 


– mesélte idősebb Lendvai Miklós.