Kiváló új gyógyhely hazánkban! A bőrbetegségekre, rossz vérkeringésre, ízületi fájdalmakra, csontritkulásra, köszvényre, és gyulladásokra csodaszer!


Kiváló új gyógyhely hazánkban! A bőrbetegségekre, rossz vérkeringésre, ízületi fájdalmakra, csontritkulásra, köszvényre, és gyulladásokra csodaszer!

 


Kiváló új gyógyhely hazánkban! A bőrbetegségekre, rossz vérkeringésre, ízületi fájdalmakra, csontritkulásra, köszvényre, és gyulladásokra csodaszer! Ide menjen gyógyulni!


Demjént is gyógyhellyé nyilvánította az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ). A település Demjéni Gyógyvölgy néven, harmincnegyedikként került be a hazai gyógyhelyek sorába.


A demjéni fürdőben hazánk legfrissebben feltárt gyógyvize csordogál. A 690 méter mélyről feltörő, 68 fokos víz nátrium-kalcium-hidrogén-karbonátos, kemény fluoridos, kénes termálvíz, melynek vas- és kovasav-tartalma is jelentős. Serkenti a vérkeringést és alkalmas az ízületi panaszok enyhítésére is. Segít csontritkulás, csontsérülések és köszvény esetén, de ortopédiai műtétek utókezelésére is használható. Sőt még a bőr faggyúmirigy megbetegedései, valamint gyulladásos bőrbetegségek esetén is hasznos.írja a https://www.termalfurdo.hu.palyazatinfok.hu


Minden wellness alapja a termálvíz, s hogy megtudd, miért használjuk ki a föld természetes wellness kezelését, tarts velünk az alábbiakban is!


Először is javítja a vérkeringést. A termálvíz számos ásványi anyagot tartalmaz, amit a testünk pihenés közben felvesz belőle. A hő hatására kitágulnak az erek és élénkül a keringésünk, ami jót tesz a szívnek is. Azoknak pedig, akik nem igazán szeretnek edzeni, itt egy jó hír: hatása felér akár egy edzőtermi mozgással is.  


Mint minden wellness kezelés, a termálvíz is kiválóan csökkenti a stresszt. Jobban alszunk tőle, tisztább lesz az elménk. Az izmainkat ellazítja ezáltal a

felgyülemlett feszültség is szabadon áramolhat kifelé.


A krónikus fájdalommal élők számára kiváló fájdalomcsillapító módszer. Ízületi problémák, izomfáradtság, szövetkárosodás – mindezekre is enyhülést hozhat a forró fürdőzés.

Bőrproblémák esetén is remekül bevethető. Legyen szó ekcémáról, pikkelysömörről, a kén segít felvenni velük a harcot.

S végezetül a termálvíz nem csak a medencében képes kifejteni a jótékony hatását. Belélegezve az asztmásoknak, az allergiásoknak hozhat enyhülést, míg ivókúrakénti alkalmazásával sokat tehetünk a különböző gyomor- és bélbetegségek, mint például az emésztési zavarok enyhítéséért is.