Megtörte a csendet Tóth Andi, elmondta miért dobta ki Marics Petit.. Peti ne már!!


Megtörte a csendet Tóth Andi, elmondta miért dobta ki Marics Petit.. Peti ne már!!



Komoly kihívás elé került Marics Peti és Tóth Andi kapcsolata. Állítólag több ismerősük is azt erősítette meg, hogy a páros elhidegült egymástól, a Sztárban Sztár reklámszüneteiben pedig egymáshoz sem szólnak. A stáb egyik tagja szerint a szakítás hírével járó médiaérdeklődés is lehet az oka annak, hogy kifelé gyakorlatilag semmit sem kommunikálnak. Az énekesnő egy Instagram-sztoriban öntött tiszta vizet a pohárba, és bevallotta, hogy szakítottak.

A Blikk információi szerint Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata válságba került, a páros hetek óta egyre hűvösebben viselkedik egymással, mostanra pedig odáig jutottak, hogy a ValMar duó tagja elköltözött abból az ingatlanból, amelyben közösen éltek. A lap szerint mindezt a környezetükből több, egymástól független forrás is megerősítette.

Ők két fiatal művészember, akik vagy nagyon fent, vagy nagyon lent vannak. Kicsit olyan a kapcsolatuk, mint annak idején Latinovits Zoltánnak és Ruttkai Évának. Ugyanúgy képesek boldogan, szerelmesen együtt létezni, majd hatalmas harcokat vívni egymással, egy ilyen kapcsolatnak viszont nincs sok jövője

– mondta a lapnak a pár egyik közeli barátja.


Egy másik ismerősük szerint az énekesnő nagyon ragaszkodó típus, Marics Peti viszont a szabadságából szeretne megtartani valamit a kapcsolaton belül is. Barátjuk elmondása szerint ezt többször jelezte is Tóth Andinak, de nem történt változás.

A portál szerint a páros már a Sztárban Sztár adásaira is külön érkezik, a színfalak mögött egymáshoz sem szólnak. A stáb egyik tagja szerint a szakítás hírével járó médiaérdeklődés is lehet az oka annak, hogy kifelé gyakorlatilag semmit sem kommunikálnak.